Wie zijn wij?
Bakkersambacht zit in 't bloed

In het begin van 2015 sluit Lobke, de vriendin van Gerben, zich ook aan bij de onderneming. We kunnen er met z'n allen voor zorgen dat er kwaliteitsproducten in de winkel liggen en vervolgens onze klanten tevreden zijn.

In 2013 behaalt Gerben, zoon van Ger & Johanny en broertje van Manon en Chantal, zijn diploma van de bakkersopleiding. Hij sluit zich nu ook aan bij de onderneming.

In 2010 gaat Chantal, dochter van Ger & Johanny en zus van Manon, zich ook aansluiten in het familiebedrijf. Dit is het uitgelezen moment voor een grote verandering en een nieuwe huisstijl.

De grote verandering is dat de winkels: Brood en banketbakkerij Ger van der Westen, gevestigd in Raamsdonk en Brood en Banket Manon, gevestigd in Raamsdonksveer, samen verder gaan met één nieuw logo en onder één nieuwe naam: Bakkerij van der Westen

In 2000 heeft Manon, dochter van Ger en Johanny, de bakkerswinkel overgenomen van bakkerij Cees Schuller in de Prins Hendrikstraat 44 te Raamsdonksveer. Iedere dag wordt de winkel in Raamsdonksveer bevoorraad met vers gemaakte producten, welke worden geproduceerd in de bakkerij in Raamsdonk.

In 1976 kopen Ger en Johanny in Raamsdonk een kleine bakkerij van bakker Van Amelsvoort. Na jarenlang de theorie op school te leren en mee te werken in de bakkerij van zijn vader kan Ger zijn kennis toepassen in zijn eigen bakkerij en Johanny richt zich op de winkel. Het wordt een goed lopende zaak waardoor in de loop der jaren enige uitbreiding heeft plaatsgevonden.

In 1950 neemt Gerrit van der Westen (vader van Ger) het bedrijf van zijn vader over in de Adelstraat in Made. Samen met zijn echtgenote Annie van Beek en hun kinderen hebben zij een mooie bakkerij en winkel gehad. De kinderen van Gerrit en Annie (4 dochters en 2 zonen) werkte na schooltijd in de bakkerij en gingen met brood langs de deuren.

De 2 zonen Ad en Ger zijn geïnteresseerd in het bakkersvak en volgen de opleiding tot brood- en banketbakker, zodat zij het familiebedrijf kunnen voortzetten. In 1975 neemt zoon Ad de bakkerij in Made over en besluit vervolgens in 1988 zich te specialiseren in het biologische brood en banket. De biologische bakkerij Zonnemaire is gevestigd in Waspik.