Bestelmogelijkheden
Uitleg
Vaste bestellingen

- Ophalen:

U kunt in een van onze winkels een dagelijkse of wekelijkse vaste bestelling plaatsen, u kunt dan uw bestelling ophalen in de winkel wanneer het bij u het beste uitkomt, het ligt de gehele dag voor u klaar. Mocht het een keer niet nodig zijn dan kunt u de bestelling ook een keer annuleren.

- Bezorgen:

U kunt ook kiezen voor het gemak om een dagelijkse of wekelijkse vaste bestelling bij u thuis of op uw werk te laten bezorgen. In de plaatsen Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Waspik bezorgen we uw bestelling GRATIS. Mocht het een keer niet nodig zijn dan kunt u de bestelling ook een keer annuleren. Het bezorgen van uw bestelling buiten de genoemde plaatsen gaat in overleg.

Eenmalige bestelling

U kunt op verschillende manieren een bestelling plaatsen: een bezoek aan de winkel, per e-mail, telefonisch of via de webshop. De bestelling kunt u dan op komen halen wanneer het bij u het beste uitkomt, de bestelling ligt de gehele dag voor u klaar. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen, bestellingen boven de € 10,00 worden gratis bezorgd in Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Waspik. We bezorgen ook op dinsdag. Het is ook mogelijk om bepaalde producten per post te verzenden, zoals bijvoorbeeld worstenbroodjes en eierkoeken, de kosten van POST.NL worden doorberekend. Heeft u een bestelling nodig buiten openingstijd, dan kunt u in overleg een bestelling ophalen of laten bezorgen. Op dinsdag voorzien wij u ook graag van heerlijke snacks en vers gebak, vergeet dan niet uw bestelling op uiterlijk maandag te plaatsen.